Despre Noi | Ideal Tour

Traieste vacanta ideala! – acesta este sloganul nostru.

In primul rand iubim vacantele, ne plac provocarile in materie de calatorii si credem cu tarie ca vacantele contribuie major la mentinerea starii de sanatate si echilibru a fiecaruia.

Inca din 2004 folosim cunostintele acumulate in intreaga activitate spre beneficiul clientilor nostri. Experienta acumulata pe parcursul a 13 ani si implicarea nostra in a va oferi vacante la preturi competitive duce spre o paleta larga de oferte la tarife negociate si conditii preferentiale.

Echipa Ideal Tour planifica pentru tine circuite culturale, vacante cu familia, calatorii de afaceri sau luna de miere, precum si orice serviciu asociat (transferuri, asigurari, etc,.). Oferim pachete turistice de odihna si tratament in tara si strainatate, sejururi exotice si bilete de avion pe tot Globul.

Circuitele culturale organizate de agentia noastra in intreaga Europa sunt cunoscute clientilor din tara, ne mandrim cu clienti fideli iubitori de cultura cu care am stabilit legaturi durabile pazate pe incredere si apreciere reciproca.

Clientii nostri se bucura de stabilitate si siguranta, ne alegem cu grija partenerii si punem intreaga noastra expertiza pentru a le oferi cea mai potrivita vacanta.

Meriti o oferta personalizata!

Traieste vacanta ideala!

Orar:
   L-V: 9-16
   S,D: inchis

Adresa: S.C. Casa Delia S.R.L.
Ideal Tour - Agentie de turism
B-dul Unirii nr. 3
Baia Mare 430242
Romania
Telefon: 0262 211 545
0757 067 324 Alina
0745 526 579 Ionela
0745 611 561
Email: office@idealtour.ro

 

Brevet

 

Certificat Inregistrare

 

Licenta de turism

Te putem ajuta

Trimite un mesaj