arata filtrele

Revelion 2020 - Sejur plaja Phuket, 9 zile - plecare din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Agentia noastra iti propune un sejur pe renumitele plaje din Perla Andamanului: Phuket. Insula este foarte atractiva cu malurile superbe si dealurile impadurite, iar apele inconjuratoare se remarca prin viata marina extrem de variata. Clima blanda, apele calde si limpezi ale Marii Andaman, plajele cu nisip alb si fin, nenumaratele posibilitati de petrecere a timpului liber, precum si excelentele servicii hoteliere atrag anual mii de turisti.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 178000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 7 nopti
28 Dec - 08 Nov, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur plaja Phuket, Thailanda, 9 zile - ultimele 2 locuri

Bucuresti
Te invitam intr-o vacanta in care vei descoperi o tara fascinanta si care iti va aduce, asa cum ii spune numele, zambetul pe buze. Vacanta ta va fi un minunat sejur de relaxare pe renumitele plaje din Perla Andamanului: Phuket.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 199000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 7 nopti
28 Dec - 08 Nov, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Sejur Singapore & plaja Phuket, 13 zile - ultimele 2 locuri

Bucuresti
Agentia noastra iti propune o vacanta inedita de Revelion, formata dintr-un sejur in Singapore si Thailanda. Vei vizita metropola asiatica Singapore, unde vei admira zgarie-norii impresionanti si natura perfect conservata din interioriul acestui centru urban cosmopolit, dupa care vei calatori spre paradisul tropical al statiunii thailandeze Phuket, unde te vei bucura de plajele cu nisip fin, natura luxurianta si facilitatile resortului in care vei sta.
vezi mai multe detalii
Plaja Cultura si Istorie
de la
EUR 239000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 10 nopti
28 Dec - 08 Nov, 2020
vezi detalii

Revelion 2020 - Croaziera Asia de Sud-Est 13 zile - ultimele 2 locuri

Bucuresti
Agentia noastra va invita intr-o croaziera in Asia la bordul vasului de croaziera Costa Fortuna, prilej cu care veti naviga din Singapore catre porturi din Thailanda, Cambodgia si Vietnam. Costa Fortuna se remarca prin designul sau modern, detaliile fine si operele unice de arta. La bordul acestui vas veti descoperi o multitudine de facilitati precum 3 piscine, dintre care una este interioara, jacuzzi-uri, terenuri de sport, restaurante, dar si o zona de divertisment atat pentru copii cat si pentru adulti, cazino, magazine si alte activitati. Vasul de croaziera Costa Fortuna are o capacitate 2.720 de pasageri si un numar total de 1.358 de cabine.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 239000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 11 nopti
28 Dec - 08 Nov, 2020
vezi detalii