LONG BEACH RESORT  

Alanya, Turcia

Acest complex oferă o plajă privată de pe coasta mediteraneană și piscine mari înconjurate de palmieri. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, cu mobilier modern și facilități de spa.

Camerele de la Long Beach Resort & Spa Deluxe sunt decorate în culori delicate pentru a crea o atmosferă liniștită. Există vedere la mare, râu sau la piscină în unele camere. Vilele dispun de o terasă deasupra piscinei, pentru a face o baie de soare în intimitate.

Restaurantele à la carte servesc gusturi unice din bucătăria otomană, mediteraneană, italiană și chineză. Mâncăruri tradiționale de bucătărie turcească pot fi savurate în restaurantul Hunkar. De asemenea, oaspeții pot gusta diferite tipuri de vinuri în Casa Vinului.

Centrul spa include o baie turcească, saună, sală de masaj și un solar. De asemenea, oaspeții pot beneficia de centrul de fitness cu formatori de experți. Oaspeții mai tineri pot beneficia de activitățile mini clubului toată ziua.

Aeroportul Antalya se află la 115 km de Long Beach Resort & Spa Deluxe. La hotel există, de asemenea, o parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare