Circuit Paste 2023 13.04 in Singapore - Insula Bintan -Malacca - Kuala Lumpur
10 nopi - 12 zile / 13 Aprilie 2023 - 24 Aprilie 2023
2199 /persoana/sejur
Orae
        Singapore
        Sentosa
        Insula Bintan
        Malacca
        Kuala Lumpur
 
Highlights
        Sentosa
        Spectacolul Wings of Time
        Cina tradiionala in Kuala Lumpur
        Turnurile gemene Patronas
        Insoitor grup vorbitor de limbaromana.
 
ITINERARIU
Ziua 1 - 13 Aprilie:Bucureti - Singapore.
Intalnire cureprezentantul ageniei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 08:00 pentru imbarcare pezborul companiei Qatar Airways spre Singapore cu decolare la ora 11:00.
 
Ziua 2 - 14 Aprilie:Sosire in Singapore.
Sosire in Singaporela ora 08:15. Intalnire cu ghidul local i transfer la hotel. Formalitatile decheckin se vor efectua dupa ora 12:00. Timp liber pentru masa de pranz pe contpropriu.
La ora 15:30 vompleca in explorarea Insulei Sentosa. Vom merge cu telegondola catre insula, iarpe parcursul calatoriei vom avea o privelite de ansamblu asupra celui maiaglomerat port din lume.
Odata ajuni neindreptam catre Sea Aquarium, unde vom patrunde in fascinanta lume marina ivom putea admira peste 100.000 de vieuitoare marine, precum: pisici de mare,bibani de epava, rechini ciocan i ali gigani ai marii. Spre seara vomparticipa la la spectacolul Wings of Time, intr-un decor spectaculos undeefectele speciale cu apa, lasere i foc, se impletesc cu fundalul sonor muzicalpentru a crea un peisaj de neuitat. La finalul spectacolului, retur catrehotel.
 
Ziua 3 - 15 Aprilie: Turul orauluiSingapore. Mic dejun si pranz.
Dupa servirea micului dejun, va propunem un tur al oraului, impreuna cu ghidullocal, plecare la ora 09:00. Prima oprire va fi in cartierul Indian, cunoscuti sub denumirea de Mica Indie, unde vei avea senzaia ca paii pemeleaguri indiene prin vibraia locului, cultura i gastronomia intalnite aici.Mergem apoi catre gura raului Singapore pentru a vedea Parcul Merlion, acestareprezentand o imagine emblematica a inceputurilor oraului Singapore, ca unmodest sat de pescari. Vom trece apoi pe langa districtul financiar in drumulcatre cartierul chinezesc, China Town, pentru a descoperi motenireaculturala lasata de cea mai mare comunitate etnica din regiune i pentru aadmira cel mai vechi templu budist din ora. Gradina Botanica din Singapore nutrebuie nici ea ratata, cele 52 de hectare reprezinta plamanul verde aloraului. Pranzul va fi servit in restaurantul The Villa situat in cadrulGradinii Botanice la finalul vizitei. Dupa servirea mesei de pranz, transfercatre hotel i timp liber.
 
Ziua 4 - 16 Aprilie - Singapore - Insula Bintan. Micdejun
Dupa servireamicului dejun, la ora 08:30 transfer catre terminalul Tanah Merah, pentru a luaferibotul catre Insula Bintan. La sosire, cazare i timp liber pentru a exploraimprejurimile pe cont propriu.
 
Zilele 5, 6 si 7 - 17, 18 i 19 Aprilie - Insula Bintan.Mic dejun.
Timp liber pentruvizite pe cont propriu i relaxare.
Exemple excursiioptionale Bintan:
Tur de insulaBintan: aproximativ 45 Eur/persoana;
Include: 500Lohan Temple, Tanjung Pinang, Banyan Tree Temple, Pranz cu fructe de mare
Plimbare cubarca in padurea de mangrove: aproximativ 25Eur/persoana;
Include: oplimbare de aproximativ 90 minute cu barca in padurea de mangrove. Se poateefectua atat pe timp de zi cat (cand puteti avea sansa sa intalniti in mediullor natural o gama variata de pasari, maimute, reptile etc.), cat si pe timp denoapte la lumina licuricilor.
Village &River Spa: aproximativ 50 Eur/persoana;
Include: plimbarecu barca, vizita unui sat traditional, masaj si pranz traditional.
 
 
Ziua 8 - 20 Aprilie: Bintan - Malacca. Mic dejun.
Dupa micul dejun,check-out si transfer de la hotel pentru feribotul catre Singapore, imbarcarela ora 14:05. Intalnire cu ghidul in Singapore si transfer cu autocarul catreMalacca. Seara ajungem la hotel pentru cazare i timp liber pentru a vizitaimprejurimile.
 
Ziua 9 - 21 Aprilie: Turul oraului Malacca i transfercatre Kuala Lumpur. Mic dejun i pranz.
Dupa servireamicului dejun, la ora 09:30 intalnire cu ghidul i dupa formalitaile de checkout, plecam in explorarea oraului Malacca. Prima opire este la fortareaa AFamosa i Piaa Olandeza, ne vom lasa purtai peste pod, catre zona veche aoraului, pentru a putea admira arhitectura zonei.
Incepand cu ora11:30 urmeaza o croaziera pe raul Malacca de-a lungul oraului, unde vom puteaobserva i mai bine influena Olandeza i Britanica asupra oraului. Seviziteaza Muzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Pranzulva fi servit la ora 13:00 intr-un restaurant local. Dupa pranz, ne vom continuaturul, vizitand Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia(1645) i Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultimaoprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei.Transfer catre Kuala Lumpur, check-in i apoi timp liber la dispoziie.
 
Ziua 10 - 22 Aprilie Turul complet al oraului KualaLumpur. Mic dejun, pranz i cina.
Dupa servireamicului dejun, intalnire la 09:00 cu ghidul local pentru a pleca in turuloraului Kuala Lumpur. Turul incepe cu vizita celui mai important templu hindusdin Malaezia, Batu Caves (Pesterile Batu). Peterile se afla la caivakilometri de oraul Kuala Lumpur, in interiorul unui izvor natural de calcar.Pentru a aprecia pe deplin vizita peterilor, trebuie sa fii gata sa urci cele272 de scari care duc la intrarea principala a peterilor. Turul continua cu ovizita la o fabrica mica Batik Factory - unde descoperim tainele tehnicii depictura Batik.
Urmeaza apoitransfer catre celebrele Turnuri Gemene Petronas unde se viziteaza Sky Bridgei Observation Deck, apoi pranzul va fi servit in restaurantul Atmsphere 360.
Urmatoarele opririsunt la Moscheea Nationala si in Piata Independentei, apoi vom face  o scurta plimbare spre Piata Centrala,trecand pe langa Masjid Jamek, una dintre primele cladiri construite in KualaLumpur, situata la confluenta raurilor Gombak si Klang.
Turul se incheie cuo vizita in Chinatown si in piata locala. Pe drumul de intoarcere la hotel, vomtraversa si Kampung Baru - o zona traditionala unde cele mai multe case suntinca construite in arhitectura traditionala malaeziana.
La ora 19:00 - transferde la hotel catre restaurantul Bijan pentru o cina traditionala Malay si apoiintoarcere la hotel.
 
Ziua 11- 23 Aprilie - Kuala Lumpur
Timp liberla dispozitie pentru cumparaturi, explorarea orasului pe cont propriu sauexcursie optionala la Putrajaya:
Plecare de la hotel la ora 09:30. Plecare catre Putrajaya,la aproximativ 80 km de Kuala Lumpur.
Numit dupa primul prim-ministru al Malaeziei,defunctul Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj, acest complex este practic un reperce se intinde pe 45.8 kmp. Peste 70% din Putrajaya este reprezentat de spatiuverde sau luciu de apa, cu 13 diferite gradini. Peisajul este dominat de laculartificial ce se intinde pe o suprafata de 600 de hectare. Turul incepe cu o vederepanoramica de pe unul dintre cele mai moderne poduri ce traverseaza laculPutrajaya. Dupa o plimbare pe malul lacului vom ajunge in Piata Putra undeputeti admira Moscheea Putra, construita cu marmura roz, cu arhitecturainspirata din stitlul tipic Islamic. De langa moschee puteti avea o panoramadeosebita catre Biroul Primului Ministru cu si gradina colorata de jurimprejur. Vom continua plimbarea pe malul lacului pentru a admira cladirile Ministeruluide Afaceri Externe, a Ministerului Finantelor si Casa Sultanului Selangor.
 
Ziua 12 - 24 Aprilie Kuala Lumpur - Bucureti. Mic dejun.
Dupa servirea micului dejun si timp liber pentruultimele cumparaturi si suveniruri.
La ora 17:30transfer catre aeroportul international Kuala Lumpur pentru zborul de returcatre Bucureti operat de Qatar Airways, decolare la ora 21:20.
 
Ziua 13- 25 Aprilie Sosire in Bucureti la ora 07:00 .
 
PACHETUL  INCLUDE
Zborul dinBucureti pana la Singapore i, retur, din Kuala Lumpur operat de companiaaeriana Turkish Airlines
Toatetransferurile incluse conform program
10 nopi de cazarecu mic dejun inclus in urmatoarele hoteluri sau similar:
  2 nopi in Copthornes King Hotel on Havelock 4* - camera deluxe,
  4 nopi in Bintan, Nirwana Resort 4* - camera cu vedere la gradina,
  1 noapte in Malacca, Ibis Melaka 4*- camera standard,
  3 nopi in Kuala Lumpur, Ibis Kuala Lumpur City Centre 4* - dubla standard
3 mese de pranz io cina
Tururile de orai vizitele incluse in program(Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur)
Participarea laspectacolul Wings of Time in timpul vizitei din Sentosa
Transport cuautocarul pe tot parcursul circuitului
                 Transfer cu feribotul intreSingapore i Insula Bintan i retur
                 Insotitor de grup vorbitor delimba romana pe tot parcursul circuitului
 
 
PACHETUL NU INCLUDE
Intrarile laobiectivele neincluse in program / excursii opionale
Asigurareamedicala i storno
Mesele neinclusein program.

vezi mai multe

Insotitor de grup vorbitor de limba romana; Transport Avion Bucuresti - Doha - Singapore 2 Bucuresti - Singapore; ; ; Transport Avion Kuala Lumpur - Doha - Bucuresti 2 Singapore - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Circuit 13.04 Singapore - Bintan - Malacca - Kuala Lumpur, Singapore, Singapore

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta