Hotel Bitacora**** - Playa de las Americas, Tenerife

Prezentare oficiala hotel: https://www.springhoteles.com/en/bitacora-hotel-tenerife-all-inclusive

Hotelul Bitacora iti asigura distractia prin topoganele dela piscina plus sectiunea dedicata copiilor, relaxare pentru cuplurile cedoresc un sejur romantic si oferatuturor produse de calitate printr-o bucatarie cu servicii excelente. Prinpersonalul prietenos si profesionist, hotelul Bitacora ofera confort siprietenie turistilor de toate varstele.

Hotel Bitacora 4* situat in sud-vestul insulei Tenerife, incentrul statiunii Playa de las Americas este hotelul perfect pentru intreagafamilie. Dispune de posibilitatea alegerii intre demipensiune (mic dejun pluscina) sau varianta de all inclusive, astfel incat se potriveste tuturordoritorilor de o vacanta reusita. Copii se pot bucura de facilitate siservicii, special adaptate pentru ei, cum este topoganul de la piscina si celmai nou parc tematic pentru copii din Tenerife, SPRINGLYWORLD.

Relaxare: hotelul Bitacora detine cel mai nou clubpentru adolescenti THE BOX. Este un spatiu gratuit unde adolescentii isi potpetrece timpul liber. In THE BOX, au un spatiu privat unde pot socializa uniicu altii si pot impartasii diverse experiente.
Zona sportiva - gasesti aici billiard si fotbal de masa, cuzona pentru cei care doresc sa se bucure de campionatele de fotbal si biliard.
DJ Zone - o ora pe zi va avea loc o sesiune de DJ dirijatade echipa de animatie a hotelului, in acest timp tinerii isi pot crea propriilemixuri de muzica si dans.
Bar Club Zone - o ora pe zi, adolescentii vor primi cursuride preparare cocktailuri, in timpul acesta pot socializa si schimba parerireferitoare la vacanta fiecaruia.
Game Corner inseamna o zona unde se pot conecta dispozitivelemobile, se pot reincarca si tinerii se pot relaxa in cele mai comode fotoliipufoase. Tot aici sunt 2 calculatoare cu scaune de Gamer si 1 TV cu Playstationsi Nintendo Swich, pentru cei pasionati.

Cea mai apropiata plaja de nisip: Playa de LasAmericas la aprox. 10 minute de mers in plimbare.
Plaja este publica, sezlongurile cu umbrele se inchiriaza(cost aprox. 16 euro/2 persoane).

Servicii de masa: demipensiune, all inclusive.

Servicii pentru copii: piscina pentru copii,babysitting, THE BOX, animatie si programe pentru cei mici.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Playa deLas Americas, la doar 1.5 km de parcul de distractii Siam Park si la 15 km devulcanul Teide. In jurul hotelului, veti gasi magazine duty-free, restaurantetapas si foarte aproape este statiunea exclusivista Los Christianos.

Facilitati hotel: aveti la dispozitie 2 piscineexterioare cu spatiu dedicate copiilor, topogane la piscina, snack bar lapiscina, restaurant international, sala de fitness, room-service, mini-disco,mini-club, sala de jocuri, spatiu de joaca cu pereti de escalada. Echipa de animatieorganizeaza zile tematice pentru copii de la vanatoare de comori pana la curse.
Receptia este deschisa 24/7, iar oaspetii beneficiaza deroom service 24/24. Parcarea in aer liber este pazita si este gratuita, inlimita locurilor disponibile.
Salonul de infrumusetare ofera o variata gama de masaje,inclusiv chiropractic, visceral, craniosacral, acupunctura si presopunctura. Procedurile cosmetice de infrumusetare simasajul sunt contra cost.
Facilitati camere: Camerele hotelului Bitacora suntspatioase si pot caza maxim 3 adulti si 1 copil de pana in 12 ani sau 2 adultisi 2 copii cu varsta pana la 12 ani. sunt elegante, cu mobilier modern si suntfoarte spatioase. Camerele situate la etaj ofera o vedere spectaculoasaasupra statiunii si partial vedere laterala a oceanului. Au un balcon spatioscu dus in aer liber. Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, aer conditionat,uscator de par, balcon sau terasa, minibar (contra cost), seif (contra cost).
Hotelul are urmatoarele tipuri de camere:
- Camere twin standard cu o suprafata deaprox. 38 mp (ocupare de max. 3 adulti plus 1 copil de maxim 12 ani).
- Camere twin standard cu vedere la piscina cu o suprafata de aprox. 38 mp(ocupare de max. 3 adulti plus 1 copil de maxim 12 ani).
- Cameretriple cu o suprafata de aprox. 38 mp (ocupare maxim 3 adulti plus 1 copil cuvarsta pana in 12 ani)
- Camere cu terasa ce are suprafata intre 15 mp-30mp si dus exterior (ocuparemaxim 3 adulti plus 1 copil cu varsta pana in 12 ani)
- 2 Camere Level 8 terraces cu suprafata terasei intre 33 mp - 69 mp (ocuparemaxim 3 adulti plus 1 copil cu varsta pana in 12 ani)


Doresti o vacanta relaxanta si de neuitat in Tenerife?Atunci este momentul sa alegi hotelul Bitacora!


vezi mai multe


INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
- Ofertele de tip BLITZ OFFER nu au o perioada de valabilitate garantata si sunt valabile strict in limita locurilor alocate pentru acest tip de oferta; in momentul in care doriti sa efectuati rezervarea, va rugam sa reverificati valabilitatea ofertei!
- Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara.
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

OBSERVATII:
- Pentru infanti (0 a 1,99 ani) nu se achita taxe de aeroport. Pentru patut se achita un supliment, in functie de hotel (tarife la cerere).
- Wizzair prealoca automat locurile in aeronava, cat de apropiat posibil (in limita disponibilitatii). Locul alocat va fi comunicat in aeroport, de catre personalul de la check-in. Pe parcursul zborului, serviciile de catering sunt contra cost.
- Pasagerii sunt rugati sa aiba asupra lor biletul de avion atat in aeroportul Otopeni cat si in aeroportul Tenerife Sud. Atentie! Este obligatorie prezentarea biletului de avion. Rezervarea va fi recunoscuta la check-in dupa codul de pe biletul de avion.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Spania. Aceste standarde sunt specifice pentru Spania si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data publicarii ofertei (oct 2016); in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului, asistat de reprezentant;
- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.
- In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, cazarea se incheie inainte de ora 11:00
- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.
- Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Procentele de early-booking pot suferi modificari in orice moment (in sensul majorarii sau micsorarii reducerii) si sunt dictate de hotelieri. Va rugam ca la momentul inscrierii sa reverificati valabilitatea ofertei si a preturilor.
- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locala. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING:

TERMENE DE PLATA:
a 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
a 60% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;
a 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
a 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul confirmarii rezervarii si pana cu 60 zile inaintea plecarii;
a 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 15 zile inaintea plecarii;
a 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
a 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
a Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica numai serviciilor de cazare;
a Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
a Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre BITACORA, Tenerife, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta