Revelion - Hotel Calimani  

Unitati Inactive, Romania
Hotelul Calimani intregeste ansamblul hotelier, avand culoar de legatura cu hotelul Bradul si cu baza de tratament si agrement
Hotelul are o capacitate de cazare de 292 locuri dispuse in 4 apartamente (living si dormitor), 21 camere cu paturi matrimoniale si 121 camere cu 2 paturi.
Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj). Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, cablu, baie proprie.Camerele situate la etajul 1si 6 sunt fara balcon. Camerele au frigider cu minibar in dotare si sunt omologate la 3 stele.

Include: cina bufet in 29.12, mic dejun, pranz si cina bufet in 30.12, mic dejun si pranz bufet si cina festiva de Revelion (orchestra, spectacol “Datini si obiceiuri”) in 31.12, mic dejun prelungit – brunch si cina festiva de Carnaval* (orchestra, spectacol “Datini si obiceiuri”) in 01.01.2021, mic dejun bufet in 02.01.2021, acces la centrul SPA (sauna, piscina, sala fitness)**. Copiii 0 - 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (mai putin cine festive) si nu au asigurat pat suplimentar. * se recomanda participantilor la cina festiva din 1 ianuarie 2021 vestimentatie de Carnaval. ** accesul la centrul SPA pe durata ofertelor turistice este considerat facilitate gratuita a ofertei si prin urmare, daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii turistice.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Revelion - Hotel Calimani, Vatra Dornei, Romania