LOCALIZARE: chiar langa mare in piata principala din Perast hotelul se afla in fosta incinta a Casei de Cultura si este o cladire protejata ce face parte din patrimonial zonei.

FACILITATI HOTEL: restaurant si bar de vinuri, terasa, receptie situate in cladirea principala impreuna cu 14 camere si apartamente, anexa A cu 11 camere si apartamente, piscine si gradini spatioase la o distanta de 200-300 metri de cladirea principala, anexa B cu 3 apartamente si gradini (200-300 metri de cladirea principala), 2 sali de conferinta.

FACILITATI CAMERE: Hotelul dispune de 34 de camera localizate in 3 cladiri anexe si una principala. Unele apartamente au curti private, intrari separate, Jacuzzi exterior si pisicina. Camerele su vedere la munte sau la mare, si sunt dotate cu aer conditionat, conexiune la internet wireless, TV cu ecran plat, baie cu dus.

Taxa locala: 1.50 euro /persoana/zi se plateste de catre turisti direct la fata locului.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Transport Avion OTP-TIV 2022 Bucuresti - Tivat; taxe de aeroport; CATERING (doar apa); Transport Avion TIV-OTP 2022 Tivat - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Conte, Budva, Muntenegru

Solicita oferta