RO
Hotelul GRADINA MORII este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara Maramuresului.
Arhitectura veche, dotarile moderne, ambientul special, sunt doar cateva motive pentru care oaspetii hotelului isi propun sa revina la aici.
EN
GRADINA MORII Hotel, a brand for Sighetu Marmatiei city, is the newest luxury hotel for leisure and business in Maramures County.
The old architecture, the modern facilities, the special environment are just a few reasons why hotel guests like coming back here.

Servicii incluse: cazare cu demipensiune (18 iunie cina; 19 iunie mic dejun si cina cu program artistic Sotii Orza; 20 iunie mic dejun si popas cu cina la Moara la Niculai – Vadu Izei; 21 iunie mic dejun. Nu sunt incluse bauturile alcoolice si nonalcoolice.

Pentru copiii intre 0 - 6 ani (neimpliniti), cazarea este gratuita in camera dubla cu parintii (fara masa si fara pat suplimentar).
Pentru copiii intre 6 - 12 ani (neimpliniti) cazarea este gratuita in camera dubla superioara sau suita cu parintii (pat suplimentar si mic dejun inclus) si vor beneficia de supliment cina 150 lei / copil / sejur.
Pentru copiii peste 12 ani sau adulti extra cazarea este gratuita (pat suplimentar si mic dejun inclus) si vor beneficia de supliment cina in valoare de 300 Ron / persoana / sejur, mic dejun inclus.

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre HOTEL GRADINA MORII - RUSALII, Sighetul Marmatiei, Romania

Solicita oferta